Laman

23 November 2014

Timbul Tenggelam Timbul Tenggelam Sokmooo..

Celoteh Aku MamaGlam at 2:59 PM
Cerita ni: 
Assalamualaikum kamo kamoo semua. Lamanya tak hapdet blog ni kan. Lama menghilang. Gimana mamaG? Huhuhu.. ado je cumanya almalasi menghantui diri iney. Hohoho...

Jadi pa cerita? Baaaaanyaaaakkk sangat ceritanya. Cerita dekat setahun kot! Ku kumpul kumpul. Ku kumpul kumpul tapi belum tentu lagi dapat cerita kat dalam ni. Hohoho...

Wokay la yang terbaru dab paking baru la kan. MamaG tak sesabar nak balik kampung ni ngan anak anak yang bak tentera fisabilillah tuh hihihi. Since skang ni cuti skolah dah menstatkan dirinya. (Apa words aku guna ni? Mahap dewan bahasa dan pustako!) Hihihi... dah lama tak balik kampung. Eh lama tak lama jugak la. Last balik kampung raya aji ari tu. Tu kira lama ka tu? Hihihi.. hamtam la...

Ekceli untuk entry hari ni takda apa sangat nak cerita pown. Just nak menimbulkan cerita diriku je dalam blogku yang berhabuk ni. Nasib bek di alam maya blog ni. Lau blog ni di alam real. Konfem 3inch punya habuk dah ni blog mamaG ni. Hohoho... ampun blog ku yang kiut... haaha...

Wokay la tak idea dah ni nak merapu pasal apa ni. Nanti ai dapai idea nak cerita psl apa nnt ai taip entry lagi ek... till then, jumpa lagi ya.

Takr care kamoo kamoo semua. Jangan notti notti wokau. Muaxxx...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea