Laman

15 September 2011

Long Time No See, Pren.

Celoteh Aku MamaGlam at 11:25 PM
Cerita ni: 

Siag tadi Kementerian buat open housekat Hitel Pullman Putrajaya. Best la. Macam macam makanan ada. Tapi sayangnya tak banyak mamaG dapat makan. Sebabnya tak selera sangat. Lagipun tak banyak choice makanan.

Alkisahnya konon nak laksanakan misi menggendutkan badan yang dah kurus ni. Munkin sebab mamaG tengah demam dan sakit tekak kut tu yang selera tak berapa nak mari. Hihihi.

Masa majlis ni mamaG dapat juga berjumpa dengan kawan lama mamaG yang dah lama sangat bercuti sebab sebok buat kemoterapi kanser limpa. Ya Allah, rindunya mamaG ngan mamat sorang ni. Nama dia Azizan Rashidi (tu yang paka baju merah tu sebelah mamaG). Dia ni opifboy kat bahagian mamaG. MamaG kira rapat juga la nga Zizan ni. Kawan mamaG kacau PA bahagian kalau kami bosan.

Hurm, rindu la kat ko geng. Ni dia masih cuti barah lagi. 2 tahun tu cuti. Tahun depan baru masuk keja. Tu pun lepas raya baru masuk keja. Bestnya cuti lama-lama. Tadi masa mamaG tnya dia pasal kemoterapi dia, alhamdulillah dah selesai kesemua 16 sesi. Tadi pun nmpak dia dah kurus dan botak ofkos okeh. But dia nampak sihat la walaupun macam tuh. Sempat lagi mamaG gurau ngan dia. Cuti 2 tahun lama gila, tu kat umah tu tmbah baby kedua ker. Ekekeke.. Dia kata sebok menyusukan anak. Ekekeke. Sabar je la.

Kalau nak tau, Zizan ni memang terkenal dengan kenakalan dia menyakat orang. Tahan hati je la geram sapa-sapa yang terkena tu.

MamaG pun penah kena ngan dia tapi mamaG tetap balas okeh. Kenakan dia lagi dasyat okeh. Padan ngan mula. Ekeke. Banyak lagi kenangan ngan Zizan ni. N opkos the most is bikin panas hati la sebab dia suka sangat kenakan kitorang.

Neway mamaG doakan Zizan sihat walafiat dan hepi nga famili.


1 comment:

  1. kita doakan semoga dia cpt sembuh... rugila nda makan bnyk hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea