Laman

09 September 2011

Hepi eating.

Celoteh Aku MamaGlam at 12:18 AM
Cerita ni: 

Alhamdulillah, ni orang kata rezeki. Moga moga orang yang memberi rezeki kat mamaG n famili juga akan dilimpahi rezeki dari Allah swt.

Hari ni mamaG n kids enjoy betul dapat buka posa kat hotel yg berbintang bintang ni. Terima kasih enchek Suami sudi belanja kami mamam kat hotel. Len kali belanja la lagi. Hahah.

Kat hotel mana? A'a la pulak lupa nak gtau. Hotel Palm Garden @ IOI Putrajaya. So far, food ok la. Sedap pun sedap. Macam macam food ada. Eskelim pun ada. Cuma yg xbestnya jus buah n abc xda. Yang lagi xbest, jus oren ke mango xda tapi just air sirap rebina n air macam asam boi tu. Tu je air yang ada. Sungguh xbest. Food xyah cakap la.

Yang mamaG suka pulut kuah durian. Mantap! Berpinggan pinggan enchek suami ngan mamaG kongsi makan. Irfan pun enjoy makan. Berselera dia. Adik dia c rayyan xyah cakap, ko sumbat la apa jer kat dalam mulut dia makan jer. Kadang xsempat suap pun dia fah terhegeh hegeh nak makan. Mulut xreti diam.

MamaG apa lagi sumbat semua apa yg mamaG makan. Kek, nasi beriani, tembikai, ayam, ikan, puding, sate, pulut kuah durian, sup mushroom, aiskelim, udang, daging. Hah smua dia bantai makan dengan penuh semangat. Hahaha. Hantam la selagi perut dia x meragam. Sedangkan keropok blinju yang pahit tu pun dia makan penuh selera. Sabar je la. Xpa, makan la sayang ya selagi nak makan, umi kasi jer.

Kang dah xnak makan sangat,umi jugak yang risau. Okeh la, cerita pendek jer malam ni. Nak titon dahni sok keja.

Mmmm, rasa nak makan puding kastard jagung dulu la before titon. Yummyy.. sib bek mamaG wat banyak boleh jadi snek mamaG before titon.

Okies, nitey nitey semua. Have a wonderful dream. Muah..




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea