Laman

05 June 2011

Newly in 2 days.

Celoteh Aku MamaGlam at 11:07 PM
Cerita ni: 
Salam semua,
Hepi weekend, arap weeked korang semua enjoy n hepi as i am. 1st of all, ok tak my new hair style. Nicee. Dah lama nak potong rambut, lg pula rambut ni dah lama x make over. Bizi ngan anak2 je, xda masa sgt nak manjakan diri sendiri. Feel gud sgt.
 
And lg 1 yg wat weekend mamaG ceria ialah, henpon baru! Kaler pink lagi. Still guna brand yg sama jg, HTC. Yg ni HTC wildfire S. Nice, soft pink mcm marsmalow n saiz medium je. I like! Hp lama bg mr. Hubby pakai. Hihihi. Apa yg best psl hp baru ni drp hp lama mamaG? Naaaaaa, nothing much. It's just PINK! okeh, P.I.N.K! Susah nk dpt hp yg btl2 bkenan di hati, lengkap pakej n soft pink like marsmallow!

Dunno y but mamaG perasan yg mamaG mcm dah pelan2 beralih dr kaler ijau ke pink. But not semua jens pink or adal pink. Tapi ink g very soft n pastel. Suka sgt sgt.

Tiba2 teringat kat group Jambu Maharaja lawak. Muka ganas tapi dalam hati kaler pink! Hahaha.. okeh la, mamaG pi dulu. Daaa...

 

3 comments:

  1. nice kau punya rambut tapi kan, buli tukar ka tu spek? nmpk macam....... apa ya? pendek kata x bagus la. tukar jgn nda tukar. hehe

    ReplyDelete
  2. thanks nani.. yaka? mm, okeh nnt ku pikir n minta consult ngan hubby lu k.. thanks for da advice.. aku sedang berkira-kira mo pakai lens baini.. insya Allah..

    ReplyDelete
  3. Lens, aku nda berapa tau la sbb klu aku rabun pun mungkin lbh baik pakai spek mata, lebih selamat... bah aku nda sabar ni tgk bingkai baru spek ko hehehe....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea