Laman

23 June 2010

Pengumuman kepada semua Shopaholic!!

Celoteh Aku MamaGlam at 3:04 PM
Cerita ni: 
Dear all shopaholic!
Mama G nak perkenalkan 1 term baru kat blog ni, ada sesetengah item yg Mama G jual tu, sesetengah item tu akan ada Member Promo Price HANYA untuk para shopaholic yang FOLLOW blog Mama G.
So, apa lagi, x rugi pon kalau follow jer lu blog Mama G nih tanpa beli item kat dalam blog nih.. incase tetiba ade yang terbekenan, hah kan dah ade rekod member.. so, automatic jer Mama G akan bg harga Promo tu FOR SELECTED ITEM LAR..

Wat masa ni, Mama G cuba utk wujudkan 1 sistem 'points' supaya para shopaholic semua dapat collect point tiap kali pembelian dan boleh redeem utk beli apa jer item dalam blog Mama G mengikut jumlah point. insya Allah, coming soon nnt, okies.. so, stay alert n selalu singgah @ blog Mama G, okies.

adios..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea