Laman

29 June 2010

Fw: [Email Rest] TUAN, BUKAN SAYA YANG BUAT LA.. :(

Celoteh Aku MamaGlam at 9:37 AM
Cerita ni: 

 yang ni dapat dr dalam inbox email Mama G. email ni kwn Mama G yg post kan. credit to him, thanks. mmm, lucu jg lar..


 Lijed_nai D'evalasta;
Kementerian Perusahaan Perladangan & Komoditi (KPPK), Putrajaya

Bhgn. Kayu Kayan, Tembakau & Kenaf (KTK);

 

What we are today is result of our own past action,

whatever we wish to be in future depend on our present actions,

decide how you have to act now,

we are responsible for what we are, whatever we wish ourselves to be,

we have the power to make ourselves as you wish...



----- Forwarded Message ----
From: Rizal Posmen <rizal.posmen@gmail.com>
To: rizal.posmen@gmail.com
Sent: Wed, June 9, 2010 10:58:40 AM
Subject: [Email Rest] TUAN, BUKAN SAYA YANG BUAT LA.. :(

 


 

lucu, tapi kadang-kadang perkara inilah yang selalu jadi kat kita... perception.. .  





di suatu petang yg nyaman....sedang saya syok2 tidor terasa ada sesuatu melompat atas kepala saya..



kendian, benda tu bergerak ke badan



rasa cam kena patuk kat perut..... takkan kutu kot?



bila toleh.... rupenyer si ijou, burung tecik yg tuan saya baru beli semlm



saya suruh ijou gi main jauh2, saya xmau kawan ngan dia....lagipun saya ngantuk giler ni



tapi dia xmau, and masih patuk2 saya



pastu masih nak naik atas bdn saya, berat gak si ijou ni.



tak lama kendian, saya dengor dia tgh patuk benda lain lak... rupanye mengerjakan hp tuan saya



saya pun jerit "Oi! rosak nanti, tuan marah lah".



dia melawan lak tu



masa saya nak luku kepala dia sedas, tuan saya lalu lak



akibatnye saya dihukum tanpa dipanggil utk membela diri



oh.... di manakah keadilan? bukan saya yg wat tuan~~


 

 

 

__._,_.___
Recent Activity:
Mailing list ini adalah servis penghantaran percuma email-email menarik untuk merehatkan minda.

Untuk menyertai mailing list ini sila hantar email kosong ke:
08-email-rest-subscribe@yahoogroups.com

Jika ingin keluar (opt-out) daripada mailing list ini sila hantar email kosong ke: 08-email-rest-unsubscribe@yahoogroups.com
.

__,_._,___

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea