Laman

09 May 2013

8 Mei 2013 - 1 day joyfull from Sabah to KL..

Celoteh Aku MamaGlam at 5:43 PM
Cerita ni: 












8 Mei, mamaG n family dah kena balik ke KL semula selepas honeymoon PRU berakhir. Masa ni memang dah get ready nak bali kampung dah from KkIA, Sabah. Penat but so happy.

Sampai je kat KLIA terus masuk opis tengah hari tu. Kids pula enchek asben dah bawa balik rumah. Last plan utk 8 Mei adalah tengok wayang Iron Man. Sebab dah dituntut oleh my lil hero Irfan. Huhuhu..

P/s: buat entry guna apps dlm hp, xtau cane nak rotate gambar yg terbalik tertonggeng.

Balik umah je, makan mandi terus tidi tak hingat dunia dah.. hehehehe..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea