Laman

13 May 2013

Helloooo...

Celoteh Aku MamaGlam at 5:40 PM
Cerita ni: 
Time otw balik rumah, c Irfan ni sebok main tepon mamaG mcm biasa. Tapi mamaG terperasan kali ni luar dari kebiasaan. Tau tak dia pi call ayah dia, atok dia, nenek dia, auntie dia, uncle dia, yg dia kenal dalam shortcut contact tu la. mak ai.. soaklan dia sama je "hello. Watpa tu? Kat mana tu? Irfan dalam kereta ni, nak balik".

Pastu "bye"... sabar je la aku. Sib bek postpaid, lau prepaid lama dah tu abis kredit. Yela, suma yg dia call tu semua orangnye berlokasi di Sabah. Huhuhu. Sib bek dia tak call opismate mamaG yg di row bwh tu. Huhu

So, moral of the story, jangan la letak shortcut contact kat page luar henpon yek.. tapi mamaG degil.. hambik ko! Hehehe

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea