Laman

24 February 2013

Kini Bersua

Celoteh Aku MamaGlam at 3:49 PM
Cerita ni: 
Assalam semua. Mak ai lamanya tak update blog kan. Hurm, bukannya malas tapi asik tak sempat ja. Tiap kali ada idea datang utk buat entry, mesti ada ja keja mo kena buat time2 tu juga. Ish ish ish alasan!

Sudah masuk tahun 2013 pun masih juga tidak ada entry baru kab. Hehehe atleast wish2 new year ka kan. Watever la kan. ;-)

Jadi utk entry pertama utk tahun ini, walaupun sudah terlampat sebab sudah mo masuk bulan 3 ni, tetap juga mo wish to all my frens and readers a very joy, prosperity, happy, blossom, and blast new year of 2013. Moga tahun ini memberikan kita semua kebahagian, kesihatan, rezeki yg murah, jodoh yg berkekalan, dilindungdaripada bahaya dan penyakit, kejayaan dan kegembiraan.

Nah kau, panjang wish aku sekali nafas lagi tuh. Hahahaha..

So, utk tahun 2013, tiada apa yg lebih mamaG harapkan selain daripada memohon agar Allah swt panjangkan umur dan berikan kesihatan yg berpanjangan supaya mamaG dapat terus menguruskan amanat dan kewajipan mamaG sebagai seorang anak, kakak, isteri, ibu dan juga kawan. MamaG cuma mo hidup bahagia, sederhana dan happy dgn family dan kwn2 without any demanding and arguing.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea