Laman

24 February 2013

Demam Panas Yang Sejuk..

Celoteh Aku MamaGlam at 3:57 PM
Cerita ni: 
Aik mcm mana tu ek? Hah korang penah tak, bila korang demam, dalam badan bila letak temp suhu mmg panas gila around 39-40degree tapi korang rasa kesejukan yg amat sampaikan badan menggigil? Hah tu la maksudnya.

3 hari kena demam macam tu, dapat MC dua hari sebab tambah lg doktor kata tekanan darah rendah, jadi pening yg amat la, bila gerak je nak pitam sokmo. Nak mandi pun fikir lama, sejuk gila kot! Walaupun sebenarnya suhu badan tu panas dan harus mandi utk disejukkan. Memang menggigil la hah. Kalau tido asik terkejut terkejut, macam baby la pula kan. Hari hari kena pakai stoking nak cover rasa sejuk.

2-3 hari kejanya memang tido je la, sebab badan memang tak larat. Tapi bila budak2 ni ada kat rumah, memang tak berehat sgt la mamaG. Terutama si Rayyan. Mula la naik hangin satu badan. Hahaha..

Syukurlah, demam tu dah ok sikit2. Hari ni mamaG dapat buat keja mcm biasa.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea