Laman

23 November 2014

Sama Tak? Sama Tak??

Celoteh Aku MamaGlam at 3:26 PM
Cerita ni: 


Hihihi sama tak? Sama tak? Sikit la kut. Ni la adik bongsu mamaG. Adik yang rapat ngan mamaG. Kali jumpa memang bikin ribut. Dua orang tapi bila mulut dah stat bunyi, macam saploh orang. Hihhihi..

Kami banyak kebetulan yang sama. Minat dan sikap. Taste fashion nak sama, saiz kaki memang sama, perangai lagi la takyah kata memang sama sama sot dan gila gila. Memang berasuk la lau dah berjumpa. Selera makan pun sama. Dua dua memang kuat makan, pencinta makanan sedap katanya. Hihihi...

Skang dia dah ada baby gurl dah. Moga jadi ibu yang baik ya. Daaannn jangan penah berubah dan mengubah siapa dirimu biar ko dah ada anak 5 org wokay. Unlest, ko berubah dari yang baik jpd yang lebih baik, itu ai sokong. Hihhii.. stay young, stay healthy, stay gorjes n stay crazyfun sista, wokay. Muaxxx...

2 comments:

  1. Sama2.. seronok kalau ada kalangan aidk-beradik yang rapat dgn kita kan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea