Laman

14 April 2013

Barulah Boleh Bernafas..

Celoteh Aku MamaGlam at 1:52 PM
Cerita ni: 

Ni masuk hari ke3 mamaG demam sebab tonsil. Suara memang rock O. Perit gila sakit ni. Ekceli demam dah lama la dah seminggu demam. Cuma kejap teruk kejap ok.. tu yang malas dapat demam macam ni.. badan jadi penat dan mood jadi swing2.

Hari ni Ahad, enchek hubby dah selamat dah pegi kelas awal pagi tadi lagi. Tinggallah mamaG yg masih sakit ni dengan kids.

Waduh, tak boleh tahan la tengok rumah ni tak berkemas dan tak bermop. Lantai kotor jew... terpaksa gagahkan juga la dirih ni kemas rumah, vacum dan mop lantai ni.. siap masak tengah hari...

Sori la kids, umi korang ari tak sihat sangat jadiknya cuma masak nasi goreng jew.. sori ya.. next time umi masak sedap2 okies..

Wahhh, dah siap mop lantai baru la rasa segar sikit udara dirumah ni... rasa macam mo sihat sikit badan ni. Kepala pun rasa ringan skit.

Jadi, memandangkan mamaG dah tidokan kids, enchek hubby pun lambat lagi nak blk abis kelas, so bolehlah rehat dengan aman, tenang dan udara yg segar dengan bau buah epal di lantai... wahh heaven..

Makasih Ya Allah.. syukur atas nikmatmu, syukur atas ujian penyakitmu...

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea