Laman

03 December 2012

Cara Nak Gunakan Lotion Fellina Inchloss

Celoteh Aku MamaGlam at 6:38 PM
Cerita ni: 
Okeh ni mamaG nak kongsi sikit cara penggunaan Fellina Inchloss ni. Cara nak sapu la. Ni mamaG dapat daripada rakan FB ni. So mamaG kongsikan kat sini untuk info semua yek especially yg gunakan Fellina Inchloss ni yew.

Cuma mamaG macam konpius sikit la. Ada seller yang bagitau sapu lotion ikut arah jam (macam dalam gambar ni), ada yang bagitau sapu ikut arah lawan jam. Fenin juga, tak tau mana satu.

But watever it is, mamaG ikut suka hati je nak ikut jam ke, ikut lawan jam ke, tanak ikut jam sapa2 ke, mamaG sapu ikut suka janji kene bahagian yang nak dihapuskan tu. hehehe.

So, selamat berlotion.


2 comments:

  1. Lps guna rasa panasssdd kannn..area perut ok ckit...klu ltk area peha n lengan aduiiii na teda dpt tidur lena..pedas brapi....hihi

    ReplyDelete
  2. La yaka. bagi mamaG setakat ni, letak kat area mana pun ok jew. Tak pernah lagi rasa panas. Mungkin disebabkan sensitiviti kulit masing-masing.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea