Laman

06 March 2014

Ke Mana Menghilang??

Celoteh Aku MamaGlam at 11:38 PM
Cerita ni: 
Assalamualaikum uollss.. Wah timbul tenggelam je la c mamaG ni kan. Lama gilak tak hapdate blog kan. Ok alasana kali ni bukan malas yek, tapi tak da mood nak hapdet blog sebab since pindah Labuan ni macam macam hal yang buat sesak dada gue. Hihihi.. Berkonvoi masalah yang datang menjengah mamaG lately. Ampooonnn... (Hadet ig boleh je hari kan 💋...)

So! Nak cerita apa ni malam ni? Hurmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Hahahaha tak ada cerita la pulok nak tulis malam malam buta ni. Mata mamaG ni hah tengah terang benderang lagi hah. Tapi mamaG dapat rasa yg otak mamaG dah penat dah ni perlukan rehat dan tidur ang cukup. Wahai mataku yang kecik, silalah pejam dan tido yerk. Sok nak bangun subuh2 urus anak dan diri sendiri. Kikiki.. Gilo ke hapa ni cakap sorang2. Ah lantok la kan.

Okay, nanti mamaG nak cerita pasal trip mamaG blk kampung la. Tapi bukan malam ni. Huhuhu...

Sejak pondah Labuan ni macam macam mamaG hadapi yang hepi, lucu dan yang buat mamaG down dan perasaan sedih yg belum pernah mamaG alami. Syukur la kan. Yang penting teruskan berdoa, bertabah, berserah dan ber ber lagi la. Hihihi

Okay la uollss mamaG cuba beradu dulu ya. Kut kut la mata ni sudi menidurkan dirinya. Hihihi...

Jangan notti notti ya. Nanti kita cerita lagi ya.

Assalamualaikum..


2 comments:

  1. errr...awok 1st time kesini..... selamat kembali menulig MamaG...

    ReplyDelete
  2. tq saudara shahril sudi singgah blog saya. iya sudah lama tidak menghapdet blog. masih belum stabil lagi kehidupan di labuan ni. hihii.. neway, thanks ya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea