Laman

15 May 2012

Bumbu Desa, Alamanda

Celoteh Aku MamaGlam at 11:34 AM
Cerita ni: 
Okeh tak mo cerita banyak. Ari tu pi try makan kat Restoran Bumbu Desa ngan member opis. Fulamak wei, memang terbaeekk bak kata boboiboy. Sangat sedap dan berbaloilah dengan harga.

Rasanya restoran ni Memang fully indonesia kut. Sebabnya pekerja-pekerjanya memang cakap Indo n tak paham sangat cakap Malay.

Menu kat sini boleh. Nampak sedap. Semuanya masakan Indo. Pure Indo owkeh. Cumanya yang x ngam ngan mamaG cuma nasinya. Nasinya nasi kanji. Wangi sangat2 tp pekat sangat kanjinya nasi tu. mamaG makan sikit jer. Setengah pinggan pun xsampai (1st time ever owkeh makan nasi kurang dr setengah) tapi dah rasa full loaded.

Masa ni amik set ayam bakar, tempe goreng rempah dan nasi jew. Minum lak jus kelapa. Owkeh jus kelapa i kaler pink gituuu. Huhuhuhu. Memang terjakun kejap i. Set yg mamaG amik ni memang superblicious owkeh. Sangat2 direkemenkan utk makan kat sini.

Tak banyak menu, but kalau ditengok dr list menu, nampak sedap. Dan kita juga kalau agak2 ragu2 menu kita amik tu camana la rupanya dan baunya kan. Dorang ada sediakan ruang macam bufet utk display menu kat dalam list.

Agak2 x selera nk pilih menu apa, pi je sudut depan yg macam bufet tu. sama je mcm kat menu. Konfem terliurnye lah.

So for dis, mamaG bagi 4 bintang sebab sedap giler.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea