Laman

13 July 2011

Celoteh Aku MamaGlam at 11:26 AM
Cerita ni: 

11:08 Salam, Hari ni mamaG posa lagi. Ya, tu dia. Posa mamaG jangan tak posa okeh. Banyak ari lagi yu nak ganti bersempena dengan kelahiran c Rayyan tahun lepas. Ekeke. Insya Allah, boleh. Dah lama tak bloggung la. Nak blogging kat opis tak leh sebabnya blogspot.com kene block! Duh, bukan jer xleh nak blogging, tapi tak boleh nak shopping online dah. Ayoyo! Tapikan kira bagus jg la kan, jimat duit mamaG. Bila dah kurang menggunakan moto “Semua dihujung jari anda“. Okla tu kan daripada takder kan. Sib bek la youtube.com masih boleh bukak. Kalau tak bosan jugak. Kat rumah pulak memang LANGSUNG tak dapat nak online. Nak bukak my lappy pun x menyempat la tau. Banyak gangguan la. Nak blog guna henpon blh jg tp kene sorok2 la sebabnya kalau Irfan nampak, konfom dia nak pakai henpon mamaG nak tgk ultraman ma ben 10 kat youtube henpon jg. Walaupun dah pujuk macam-macam suh tgk kat lappy jer. Duh, stress! Sabar je la kan. Irfan dah besar dah sekarang ni. Dah makin bijak dah. Dah teror dah nak guna youtube kat henpon macam mana. MamaG silap tekan je kena marah. Hahahah, lucu juga tgk Irfan beria-ia ajar mamaG macam mana nak pakai youtube kat henpon. Padahal mamaG buat2 tak reti. MamaG nak tengok tahap bijaksana c Irfan tuh. Memang terkagum kejap mamaG. Bijak sangat la budak zaman sekarang ni kan. Ok la, len kali lagi kita cerita k. Adios.




0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea